Temmuz 08, 2016

Her Eve Lazım Box Set




Bir sağlıkçı olarak acil durum seti deyince LR’ın en çok satan ve en sevilen ürünü Aloe Vera Box Set‘in pek çok kullanım alanı var. Setin içinde Aloe Vera Acil Durum Spreyi, Aloe Vera Konsantre Jel, Aloe Vera Propolis Krem çıkıyor ve bu ürünler pek çok cilt rahatsızlığında kullanılabiliyor:

1- Yara, yanik, carpma, vurma, burkulma, morarma : Sprey, konsantre ve propolis bu sirayla istenen ve ihtiyac duyulan sıklıkta kullanilir.

2- Kasinti, sinek isirmasi, cilt alerjisi : Sprey ve konsantre yeterli, istenen sıklıkta kasintiyi gidermek icin kullanilir.

3- Nasirlarda, topuk catlaklarinda : Gece yatmadan once sprey, konsantre ve propolis sirasiyla nasirli yada catlak bulunan topuk bolgesine uygulanip sonra corap giyilerek yatilir.

4- Ucuklarda : Propolis krem ucuklu bolgeye sıkca surulur, ozellikle ucuk cikacagini hissettiginizde uygularsaniz cikmadan sondurebilirsiniz.

5- Hemoroid : Konsantre jel aluminyum folyoya sıkılır ve fitil seklinde rulo yapilip buzlukta dondurulur ve sonrs fitil olarak kullanilir.

6- Cilt lekeleri, sivilce izleri, gunes ve hamilelik lekeleri : Sprey ve konsantre yalnizca geceleri bu sirayla surulup yatilir.

7- Ayak mantari, tirnak mantari : Microsilver ayak kremi oncesinde Sprey kullanilir.

8- Hafif egzamalarda : Propolis krem cok iyilestiricidir. Ozellikle eller su ve sabunla yada sogukla temas ettikten sonra propolisli kremi kullanmak cok etkilidir.

9- Sedef hastaligi : Sprey, konsantre ve propolisi bu sirayla kullanarak buyuk ilerleme kaydeden cok sayida insan var.

10- Pisiklerde: Propolis pisik kremi olarak kullanilabilir.

11- Yuz veya vucuttaki kilcal damarlar : Konsantreyi buzdolabinda sogutup uygulamak oldukca etkilidir.

12- El Kremi olarak: Propolis ozellikle asiri kuruluk problemi olan eller icin uygundur.

13- Sac dibi egzamalari: Microsilver sampuanla birlikte dus sonrasi sac diplerine sprey kullanmak da cok etkili ve rahatlaticidir. 

daha fazla bilgi için bana ulaşabilirsiniz 😊😊😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder